Robèr Willemsen
Voorzitter Koninklijke Horeca Nederland

Inhoud

Duurzame en gezonde horeca: betutteling van de gast of een must om te blijven bestaan? KHN kijkt vooruit naar de trends en laat in deze special zien hoe we daar als horeca mee om kunnen gaan.

Scroll naar beneden

Tips om voedselverspilling
terug te dringen 
van
do's
De
duurzaam

Vis zonder verspilling
Het sociale DNA van Stayokay
Pilot waste Tilburg
Energie delen

De gastvrijheid van rookvrij
Terrasvariant van signature dishes
Zero is the new hero
Groen én comfortabel terras

Tips om leeftijd
te checken 
en NIX18

Wijziging DHW
NIX18 verhalen
E-learning KHN en ministerie VWS

Alcoholpreventie
Tips voor een
gezonde menukaart 

Less is more, kleinere porties
Groente in de hoofdrol
Water smaakt naar meer

Tips om voedselverspilling
terug te dringen 
Alcoholpreventie

Wijziging DHW
NIX18 verhalen
E-learning KHN en ministerie VWS

De gastvrijheid van rookvrij
Terrasvariant van signature dishes
Zero is the new hero
Groen én comfortabel terras

Tips voor een
gezonde menukaart 

Robèr Willemsen
Voorzitter Koninklijke Horeca Nederland

Duurzame en gezonde horeca: betutteling van de gast of een must om te blijven bestaan? KHN kijkt vooruit naar de trends en laat in deze special zien hoe we daar als horeca mee om kunnen gaan.

Inhoud

Less is more, kleinere porties
Groente in de hoofdrol
Water smaakt naar meer

van
do's
De
duurzaam
Tips om leeftijd
te checken 
en NIX18

Scroll verder

Vis zonder verspilling
Het sociale DNA van Stayokay
Pilot waste Tilburg
Energie delen

KHN Specials

Wat goed dat je onze specials wilt bekijken! Klik op het magazine om deze te openen.
Volledig scherm