Robèr Willemsen
Voorzitter Koninklijke Horeca Nederland
Duurzame en gezonde horeca: betutteling van de gast of een must om te blijven bestaan? KHN kijkt vooruit naar de trends en laat in deze special zien hoe we daar als horeca mee om kunnen gaan.
•
Scroll naar beneden
terug te dringen
Vis zonder verspilling
Het sociale DNA van Stayokay
Pilot waste Tilburg
Energie delen
De gastvrijheid van rookvrij
Terrasvariant van signature dishes
Zero is the new hero
Groen én comfortabel terras
te checken
Wijziging DHW
NIX18 verhalen
E-learning KHN en ministerie VWS
gezonde menukaart
Less is more, kleinere porties
Groente in de hoofdrol
Water smaakt naar meer
terug te dringen
Wijziging DHW
NIX18 verhalen
E-learning KHN en ministerie VWS
De gastvrijheid van rookvrij
Terrasvariant van signature dishes
Zero is the new hero
Groen én comfortabel terras
gezonde menukaart
Robèr Willemsen
Voorzitter Koninklijke Horeca Nederland
Duurzame en gezonde horeca: betutteling van de gast of een must om te blijven bestaan? KHN kijkt vooruit naar de trends en laat in deze special zien hoe we daar als horeca mee om kunnen gaan.
Less is more, kleinere porties
Groente in de hoofdrol
Water smaakt naar meer
te checken
Scroll verder
Vis zonder verspilling
Het sociale DNA van Stayokay
Pilot waste Tilburg
Energie delen