GreenKey of Blauwe Vlag
Samenwerken aan Gastvrij Nederland
E-learnings om door te leren
Checklist voor Koningsdag
Lobby
Bewust relaxen
Strandbelangen
Innovatie in
de bowling
branche
Toerisme in cijfers

Het net ophalen en successen vieren
Na corona gaan we met KHN een nieuwe uitdagende tijd in en daar wil ik graag op een constructieve wijze mijn steentje aan bijdragen. Een uitdaging binnen KHN is in mijn ogen het net ophalen en weten wat er speelt. Niet alleen op landelijk niveau, maar zelfs lokaal zijn er nog grote sprongen te maken. In de basis moet iedere horecaondernemer in mijn ogen lid zijn van KHN, alleen al omdat ze vinden dat hun belangen goed behartigd worden. Dit laatste is het makkelijkst zichtbaar te maken op lokaal niveau, alleen moet je wel je successen lokaal ook vieren.
Even voorstellen: Pike Uittenbogaard, Ledenraadslid Toerisme
& Vrije Tijd
Mijn naam is Pike Uittenbogaard en ik ben geboren en getogen in Woerden. Samen met mijn vrouw Barry zijn we in 2002 in Café de Pompier begonnen. Verder ben ik samen met mijn zwager, Guido Jansen, eigenaar van Restaurant Loef & Lij.
1001 baantjes
School was niet echt mijn ding, waardoor ik op jonge leeftijd ben gaan werken. Ik heb duizend-en-een baantjes gehad. Er zijn drie banen die ik als mijn praktijkopleiding beschouw. Allereerst reisleider in de regio Rimini, daar heb ik geleerd om vooral constructief zaken te doen. Daarna regelneef met als uitvalsbasis de boekhoudafdeling van een groot Amerikaans bedrijf, Sylvan Promatric. En Lisman Vorkheftrucks in IJsselstein, commercieel heb ik daar veel geleerd en vooral ook om op een creatieve manier omzet te genereren.
Verschillende bedrijven
Die drie banen beschouw ik dus als mijn opleiding om in januari 2002 met mijn vrouw samen te starten in Café de Pompier, een bruin cafeetje in Woerden. Begin september 2020 zijn mijn zwager en ik Restaurant Loef & Lij begonnen. We hebben midden in de coronacrisis de knoop moeten doorhakken of we Restaurant De Dukdalf over wilde nemen of niet. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat we toen in het diepe zijn gesprongen, er is na september 2020 nog een hoop op ons afgekomen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad.
Elke ondernemer is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen, belangen en verwachtingen. Via onze website, mails en socials ontdek je de laatste ontwikkelingen en trends in de horeca. Maar er is ook veel nieuws en inspiratie vooral interessant voor een specifieke doelgroep. Daarom ontvang je deze sectorspecial. Een online nieuwsbrief gericht op een specifieke groep horecaondernemers, in dit geval in de sector ‘Toerisme & Vrije Tijd’. Zo vind je in deze sectorspecial bijvoorbeeld het laatste nieuws op lobbygebied, interessante e-learnings en inspirerende verhalen van collega-ondernemers. Maar eerst stellen we je graag voor aan Pike Uittenbogaard, KHN-ledenraadslid voor bedrijven in de sector Toerisme & Vrije Tijd.
•
Scroll

GreenKey of Blauwe Vlag
Samenwerken aan Gastvrij Nederland
Checklist voor Koningsdag
Even voorstellen: Pike Uittenbogaard, Ledenraadslid Toerisme & Vrije Tijd
Mijn naam is Pike Uittenbogaard en ik ben geboren en getogen in Woerden. Samen met mijn vrouw Barry zijn we in 2002 in Café de Pompier begonnen. Verder ben ik samen met mijn zwager, Guido Jansen, eigenaar van Restaurant Loef & Lij.
1001 baantjes
School was niet echt mijn ding, waardoor ik op jonge leeftijd ben gaan werken. Ik heb duizend-en-een baantjes gehad. Er zijn drie banen die ik als mijn praktijkopleiding beschouw. Allereerst reisleider in de regio Rimini, daar heb ik geleerd om vooral constructief zaken te doen. Daarna regelneef met als uitvalsbasis de boekhoudafdeling van een groot Amerikaans bedrijf, Sylvan Promatric. En Lisman Vorkheftrucks in IJsselstein, commercieel heb ik daar veel geleerd en vooral ook om op een creatieve manier omzet te genereren.
E-learnings om door te leren
Lobby
Bewust relaxen
Strandbelangen
Innovatie in
de bowling
branche
Toerisme in cijfers

Het net ophalen en successen vieren
Na corona gaan we met KHN een nieuwe uitdagende tijd in en daar wil ik graag op een constructieve wijze mijn steentje aan bijdragen. Een uitdaging binnen KHN is in mijn ogen het net ophalen en weten wat er speelt. Niet alleen op landelijk niveau, maar zelfs lokaal zijn er nog grote sprongen te maken. In de basis moet iedere horecaondernemer in mijn ogen lid zijn van KHN, alleen al omdat ze vinden dat hun belangen goed behartigd worden. Dit laatste is het makkelijkst zichtbaar te maken op lokaal niveau, alleen moet je wel je successen lokaal ook vieren.
Verschillende bedrijven
Die drie banen beschouw ik dus als mijn opleiding om in januari 2002 met mijn vrouw samen te starten in Café de Pompier, een bruin cafeetje in Woerden. Begin september 2020 zijn mijn zwager en ik Restaurant Loef & Lij begonnen. We hebben midden in de coronacrisis de knoop moeten doorhakken of we Restaurant De Dukdalf over wilde nemen of niet. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat we toen in het diepe zijn gesprongen, er is na september 2020 nog een hoop op ons afgekomen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad.
Elke ondernemer is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen, belangen en verwachtingen. Via onze website, mails en socials ontdek je de laatste ontwikkelingen en trends in de horeca. Maar er is ook veel nieuws en inspiratie vooral interessant voor een specifieke doelgroep. Daarom ontvang je deze sectorspecial. Een online nieuwsbrief gericht op een specifieke groep horecaondernemers, in dit geval in de sector ‘Toerisme & Vrije Tijd’. Zo vind je in deze sectorspecial bijvoorbeeld het laatste nieuws op lobbygebied, interessante e-learnings en inspirerende verhalen van collega-ondernemers. Maar eerst stellen we je graag voor aan Pike Uittenbogaard, KHN-ledenraadslid voor bedrijven in de sector Toerisme & Vrije Tijd.
•
Scroll

en inhoud