
Rookvrij terras McDonalds
De terrassen van McDonald's zijn sinds afgelopen zomer rookvrij. Waarom maakten zij deze beslissing?
Frituren op infrarood: iets voor jou?
Frituren we straks allemaal op infrarood in plaats van op gas? Wel als het aan Tom en Ria Dekker ligt, van FrieteRia en BrasseRia in Dronten.



FAQ
Veelgestelde vragen over wetten en regels in de fastservice.

Sammy Berendsen
Frietboutique
Sammy Berendsen over waarom werken in de horeca zo leuk is.

SUGO pizza
Een kijkje in de keuken van franchiseconcept SUGO Pizza

e-learning
Samen met SVH serveren we drie interactieve e-learnings rondom fastservice.

Tips
Hoe voldoe je aan alle eisen op het gebied van voedselveiligheid?
Verantwoord frituren
Frituren kan tegenwoordig op een verantwoorde manier, namelijk door vloeibaar frituurvet te gebruiken. Lees snel hoe je dat doet.


SNACKWITHBENEFITS
Waarom je eigenlijk niet om plantaardige snacks op jouw menukaart heen kunt.

Hamburgers
Wat is nou het geheim van een echt goede burger? We vroegen het drie experts.

Lobbyupdate
Het verbod op plastic wegwerpproducten komt steeds dichterbij én blijf alert bij samenwerking met bezorgplatforms.
Binnen KHN ben ik al langere tijd actief en heb hier verschillende bestuurlijke rollen vervuld. Voorzitter van de afdeling en van de regio Gelderland zijn hier mooie voorbeelden van. Momenteel ben ik ledenraadslid van KHN Jong, waar ik de jonge ondernemers vertegenwoordig. Maar waar ik zeker ook het belang van de Fastservice niet vergeet.
De afgelopen jaren zijn niet makkelijk geweest met de coronacrisis en de volgende uitdagingen staan al klaar. We hebben te maken met stijgende inkoopprijzen en een energiecrisis. Een tijd waar je als lid het verdient om een sterke branchevereniging te hebben die voor je klaar staat.
Heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen?
Neem dan contact op via LR-khnjong@khn.nl
Bedankt,
Robbert Jan de Veen
Even voorstellen: Robbert Jan de Veen, ledenraadslid
Mijn naam is Robbert Jan de Veen. 34 jaar oud, vader en fastservice ondernemer bij ‘De Daltons’. Een familie bedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat en gevestigd is in Voorthuizen de entree van de Veluwe.
Met veel passie en veel plezier onderneem ik daar en proberen wij ons op verschillende manier te onderscheiden en voorop te lopen met verschillende trends.
Mooie voorbeelden hiervan zijn dat we als een van de eerste bedrijven in Nederland geen plastic meer weg geven in onze take away. Het eerste rookvrije terras van Nederland, meerdere prijzen bij wedstrijden en natuurlijk het wereld record van de Duurste Hamburger.

Elke ondernemer is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen, belangen en verwachtingen. Via onze website, mails en socials ontdek je de laatste ontwikkelingen en trends in de horeca. Maar er is ook veel nieuws en inspiratie vooral interessant voor een specifieke doelgroep. Daarom ontvang je deze sectorspecial. Een online nieuwsbrief gericht op een specifieke groep horecaondernemers, in dit geval in de fastservice. Zo vind je in deze sectorspecial bijvoorbeeld de belangrijkste wetten en regels voor ondernemers in de fastservice, tips voor de perfecte hamburger en vertellen we welke snacks er niet op jouw menukaart mogen ontbreken. Maar eerst stellen we je graag voor aan Robert Jan Veen, KHN-ledenraadslid en zelf ondernemer in de fastservice.
•
Scroll
De terrassen van McDonald's zijn sinds afgelopen zomer rookvrij. Waarom maakten zij deze beslissing?
Rookvrij terras McDonalds

Frituren we straks allemaal op infrarood in plaats van op gas? Wel als het aan Tom en Ria Dekker ligt, van FrieteRia en BrasseRia in Dronten.
Frituren op infrarood: iets voor jou?
Veelgestelde vragen over wetten en regels in de fastservice.
FAQ


Sammy Berendsen over waarom werken in de horeca zo leuk is.
Sammy Berendsen
Frietboutique

SUGO pizza
Een kijkje in de keuken van franchiseconcept SUGO Pizza

e-learning
Samen met SVH serveren we drie interactieve e-learnings rondom fastservice.

Hoe voldoe je aan alle eisen op het gebied van voedselveiligheid?
Tips


Verantwoord frituren
Frituren kan tegenwoordig op een verantwoorde manier, namelijk door vloeibaar frituurvet te gebruiken. Lees snel hoe je dat doet.

SNACKWITHBENEFITS
Waarom je eigenlijk niet om plantaardige snacks op jouw menukaart heen kunt.

Hamburgers
Wat is nou het geheim van een echt goede burger? We vroegen het drie experts.

Lobbyupdate
Het verbod op plastic wegwerpproducten komt steeds dichterbij én blijf alert bij samenwerking met bezorgplatforms.
Binnen KHN ben ik al langere tijd actief en heb hier verschillende bestuurlijke rollen vervuld. Voorzitter van de afdeling en van de regio Gelderland zijn hier mooie voorbeelden van. Momenteel ben ik ledenraadslid van KHN Jong, waar ik de jonge ondernemers vertegenwoordig. Maar waar ik zeker ook het belang van de Fastservice niet vergeet.
De afgelopen jaren zijn niet makkelijk geweest met de coronacrisis en de volgende uitdagingen staan al klaar. We hebben te maken met stijgende inkoopprijzen en een energiecrisis. Een tijd waar je als lid het verdient om een sterke branchevereniging te hebben die voor je klaar staat.
Heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen?
Neem dan contact op via LR-khnjong@khn.nl
Bedankt,
Robbert Jan de Veen
Even voorstellen: Robbert Jan de Veen, ledenraadslid
Mijn naam is Robbert Jan de Veen. 34 jaar oud, vader en fastservice ondernemer bij ‘De Daltons’. Een familie bedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat en gevestigd is in Voorthuizen de entree van de Veluwe.
Met veel passie en veel plezier onderneem ik daar en proberen wij ons op verschillende manier te onderscheiden en voorop te lopen met verschillende trends.
Mooie voorbeelden hiervan zijn dat we als een van de eerste bedrijven in Nederland geen plastic meer weg geven in onze take away. Het eerste rookvrije terras van Nederland, meerdere prijzen bij wedstrijden en natuurlijk het wereld record van de Duurste Hamburger.

Elke ondernemer is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen, belangen en verwachtingen. Via onze website, mails en socials ontdek je de laatste ontwikkelingen en trends in de horeca. Maar er is ook veel nieuws en inspiratie vooral interessant voor een specifieke doelgroep. Daarom ontvang je deze sectorspecial. Een online nieuwsbrief gericht op een specifieke groep horecaondernemers, in dit geval in de fastservice. Zo vind je in deze sectorspecial bijvoorbeeld de belangrijkste wetten en regels voor ondernemers in de fastservice, tips voor de perfecte hamburger en vertellen we welke snacks er niet op jouw menukaart mogen ontbreken. Maar eerst stellen we je graag voor aan Robert Jan Veen, KHN-ledenraadslid en zelf ondernemer in de fastservice.
•
Scroll