INSPIRATIE
KHN in gesprek met culinaire restaurantorganisaties (G4)
Infographic lobby-update


Er warmpjes bij zitten deze zomer
Voedselverspilling verminderen
Bespaartips
Let op minisite met jouw bedrijfsnaam
Wet tegen nepreviews
Uitreiking van de Michelinsterren
De favoriete Chardonnays van top-sommeliers






•
Scroll naar beneden

Elke ondernemer is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen, belangen en verwachtingen. Via onze website, mails en socials ontdek je de laatste ontwikkelingen en trends in de horeca. Maar veel nieuws en inspiratie is vooral interessant voor een specifieke doelgroep. Daarom ontvang je deze sectorspecial. Een online nieuwsbrief gericht op een specifieke groep horecaondernemers, in dit geval in de sector ‘eten’. Hierin vind je de belangrijkste ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van food. Zo lees je in deze sectorspecial bijvoorbeeld alles over de laatste terrastrends, welke Chardonnays niet op je menukaart mogen ontbreken én hoe je zo duurzaam mogelijk de zomer ingaat. Maar eerst stellen we je graag voor aan Hans van der Linde, KHN-ledenraadslid voor bedrijven in de food-sector.
Mijn naam is Hans van der Linde, ik ben 55 jaar en mijn hoofdkantoor is gevestigd in Berkel en Rodenijs.
Ik heb een aantal verschillende bedrijven, waaronder een partycateringbedrijf, verschillende horecazaken, de F&B exploitatie van een voetbalstadion, een food productiebedrijf en een een black kitchen/deelkeuken.
Binnen de KHN-ledenraad behartig ik de belangen van “foodbedrijven”. Dit zijn in principe alle KHN-leden, maar specifiek bedrijven die “FOOD” als corebusiness hebben. Ik volg alle uitdagingen die er zijn op het gebied van hygiëne, prijzen, kwaliteit, overheidsmaatregelen, robotisering, inkoopcoöperaties, concepten en trends. Voor KHN-leden kan ik tips aandragen, sparringpartner zijn, of meehelpen met het oplossen van problemen rondom FOOD. Daar maak ik me dus hard voor, met veel plezier! Bel me gerust op 06-55826128 met al je vragen over FOOD.
Ledenraadslid


INSPIRATIE
Elke ondernemer is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen, belangen en verwachtingen. Via onze website, mails en socials ontdek je de laatste ontwikkelingen en trends in de horeca. Maar veel nieuws en inspiratie is vooral interessant voor een specifieke doelgroep. Daarom ontvang je deze sectorspecial. Een online nieuwsbrief gericht op een specifieke groep horecaondernemers, in dit geval in de sector ‘eten’. Hierin vind je de belangrijkste ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van food. Zo lees je in deze sectorspecial bijvoorbeeld alles over de laatste terrastrends, welke Chardonnays niet op je menukaart mogen ontbreken én hoe je zo duurzaam mogelijk de zomer ingaat. Maar eerst stellen we je graag voor aan Hans van der Linde, KHN-ledenraadslid voor bedrijven in de food-sector.
Uitreiking van de Michelinsterren
De favoriete Chardonnays van top-sommeliers
•
Scroll verder





te checken


KHN in gesprek met culinaire restaurantorganisaties (G4)
Infographic lobby-update

Let op minisite met jouw bedrijfsnaam
Wet tegen nepreviews

Zo zitten je gasten er warmpjes bij
Voedselverspilling verminderen
Bespaartips

Mijn naam is Hans van der Linde, ik ben 55 jaar en mijn hoofdkantoor is gevestigd in Berkel en Rodenijs.
Ik heb een aantal verschillende bedrijven, waaronder een partycateringbedrijf, verschillende horecazaken, de F&B exploitatie van een voetbalstadion, een food productiebedrijf en een een black kitchen/deelkeuken.
Binnen de KHN-ledenraad behartig ik de belangen van “foodbedrijven”. Dit zijn in principe alle KHN-leden, maar specifiek bedrijven die “FOOD” als corebusiness hebben. Ik volg alle uitdagingen die er zijn op het gebied van hygiëne, prijzen, kwaliteit, overheidsmaatregelen, robotisering, inkoopcoöperaties, concepten en trends. Voor KHN-leden kan ik tips aandragen, sparringpartner zijn, of meehelpen met het oplossen van problemen rondom FOOD. Daar maak ik me dus hard voor, met veel plezier! Bel me gerust op 06-55826128 met al je vragen over FOOD.
