Duurzaam
de zomer in

INSPIRATIE

Lobby-update

KHN in gesprek met culinaire restaurantorganisaties (G4)

Infographic lobby-update

Er warmpjes bij zitten deze zomer

Voedselverspilling verminderen

Bespaartips

Let op minisite met jouw bedrijfsnaam

Wet tegen nepreviews

Uitreiking van de Michelinsterren

De favoriete Chardonnays van top-sommeliers

SPEELVELD
EERLIJK

Scroll naar beneden

Elke ondernemer is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen, belangen en verwachtingen. Via onze website, mails en socials ontdek je de laatste ontwikkelingen en trends in de horeca. Maar veel nieuws en inspiratie is vooral interessant voor een specifieke doelgroep. Daarom ontvang je deze sectorspecial. Een online nieuwsbrief gericht op een specifieke groep horecaondernemers, in dit geval in de sector ‘eten’. Hierin vind je de belangrijkste ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van food. Zo lees je in deze sectorspecial bijvoorbeeld alles over de laatste terrastrends, welke Chardonnays niet op je menukaart mogen ontbreken én hoe je zo duurzaam mogelijk de zomer ingaat. Maar eerst stellen we je graag voor aan Hans van der Linde, KHN-ledenraadslid voor bedrijven in de food-sector.  

Mijn naam is Hans van der Linde, ik ben 55 jaar en mijn hoofdkantoor is gevestigd in Berkel en Rodenijs.

Ik heb een aantal verschillende bedrijven, waaronder een partycateringbedrijf, verschillende horecazaken, de F&B exploitatie van een voetbalstadion, een food productiebedrijf en een een black kitchen/deelkeuken.

Binnen de KHN-ledenraad behartig ik de belangen van “foodbedrijven”. Dit zijn in principe alle KHN-leden, maar specifiek bedrijven die “FOOD” als corebusiness hebben. Ik volg alle uitdagingen die er zijn op het gebied van hygiëne, prijzen, kwaliteit, overheidsmaatregelen, robotisering, inkoopcoöperaties, concepten en trends. Voor KHN-leden kan ik tips aandragen, sparringpartner zijn, of meehelpen met het oplossen van problemen rondom FOOD. Daar maak ik me dus hard voor, met veel plezier! Bel me gerust op 06-55826128 met al je vragen over FOOD.

Even voorstellen: Hans van der Linde
Ledenraadslid
Inhoud
Lobby-update

INSPIRATIE

SPEELVELD
EERLIJK
de zomer in
Duurzaam
Even voorstellen: Hans van der Linde, Ledenraadslid

Elke ondernemer is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen, belangen en verwachtingen. Via onze website, mails en socials ontdek je de laatste ontwikkelingen en trends in de horeca. Maar veel nieuws en inspiratie is vooral interessant voor een specifieke doelgroep. Daarom ontvang je deze sectorspecial. Een online nieuwsbrief gericht op een specifieke groep horecaondernemers, in dit geval in de sector ‘eten’. Hierin vind je de belangrijkste ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van food. Zo lees je in deze sectorspecial bijvoorbeeld alles over de laatste terrastrends, welke Chardonnays niet op je menukaart mogen ontbreken én hoe je zo duurzaam mogelijk de zomer ingaat. Maar eerst stellen we je graag voor aan Hans van der Linde, KHN-ledenraadslid voor bedrijven in de food-sector.  

Uitreiking van de Michelinsterren
De favoriete Chardonnays van top-sommeliers

Scroll verder

Tips om leeftijd
te checken 
en NIX18

KHN in gesprek met culinaire restaurantorganisaties (G4)

Infographic lobby-update

Alcoholpreventie

Let op minisite met jouw bedrijfsnaam

Wet tegen nepreviews

Zo zitten je gasten er warmpjes bij
Voedselverspilling verminderen
Bespaartips

Mijn naam is Hans van der Linde, ik ben 55 jaar en mijn hoofdkantoor is gevestigd in Berkel en Rodenijs.

Ik heb een aantal verschillende bedrijven, waaronder een partycateringbedrijf, verschillende horecazaken, de F&B exploitatie van een voetbalstadion, een food productiebedrijf en een een black kitchen/deelkeuken.

Binnen de KHN-ledenraad behartig ik de belangen van “foodbedrijven”. Dit zijn in principe alle KHN-leden, maar specifiek bedrijven die “FOOD” als corebusiness hebben. Ik volg alle uitdagingen die er zijn op het gebied van hygiëne, prijzen, kwaliteit, overheidsmaatregelen, robotisering, inkoopcoöperaties, concepten en trends. Voor KHN-leden kan ik tips aandragen, sparringpartner zijn, of meehelpen met het oplossen van problemen rondom FOOD. Daar maak ik me dus hard voor, met veel plezier! Bel me gerust op 06-55826128 met al je vragen over FOOD.

Inhoud

KHN Specials

Wat goed dat je onze specials wilt bekijken! Klik op het magazine om deze te openen.
Volledig scherm