Zes tips om je terras winterklaar te maken

  • Tips en inspiratie voor jouw winterterras
  • Best practices van andere ondernemers

Alcoholvrij, speciaalbier en huisbier als visitekaartje

  • In gesprek met biersommelière  Luisa Schroën, chef-de-cuisine Leon Mazairac, souschef Jent van Cappelle en Jos Eberson
  • Patrick Fidder van Hotel Fidder
  • Inclusief whisky tips en tricks

Dé tips van whisky-expert

  • Ondernemerslessen van Ton Lenting
  • Wet- en regelgeving voor eventlocaties, cafés & clubs
  • Tips voor stijgende bierprijzen
Tips & ondernemerslessen
Wijn en kaas
  • A match made in heaven
  • Met Omar Waseq - Kaasbar Utrecht

KHN TIPT

  • De lekkerste duurzame én gezonde drankjes
  • Smaakwater tips
Alles wat je moet weten over blurring
  • Blurring met alcohol
  • Initiatiefwetsvoorstel

Dit zijn de leukste
e-learnings over dranken

  • Vergroot de kennis van jouw medewerkers over dranken in de horeca

Alcoholvrije alternatieven

  • Alcoholvrije dranken als omzetversterkers
  • Vijf tips om jouw menukaart een boost te geven
Voldoe jij aan alle wetten en regels?
  • De belangrijkste wetten en regels
  • Veelgestelde vragen
  • NIX18

Scroll naar beneden

Elke ondernemer is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen, belangen en verwachtingen. Via onze website, mails en socials ontdek je de laatste ontwikkelingen en trends in de horeca. Maar er is ook veel nieuws en inspiratie vooral interessant voor een specifieke doelgroep. Daarom ontvang je deze sectorspecial. Een online nieuwsbrief gericht op een specifieke groep horecaondernemers, in dit geval in de sector ‘drinken’. Zo vind je in deze sectorspecial bijvoorbeeld de belangrijkste wetten en regels voor de natte horeca, een update over blurring en veel inspiratie voor drankjes met én zonder alcohol. Maar eerst stellen we je graag voor aan Marco Oskam, KHN-ledenraadslid voor bedrijven in de sector drinken.   

Mijn naam is Marco Oskam, sinds 2005 eigenaar van café Casablanca aan de Zeedijk in Amsterdam. Een van de oudste jazzclubs van Nederland én tegenwoordig ook een karaokebar. Daarnaast ben ik mede-eigenaar van de Van Eesteren Groep, een inkoopcollectief voor horecaondernemers.

Binnen de Ledenraad behartig ik de belangen van bedrijven die actief zijn in de sector ‘drinken’. Dit zou je natuurlijk over alle KHN-leden kunnen zeggen, maar in dit geval gaat het specifiek om de bedrijven in de natte horeca. Denk aan kroegen, cafés, nachtclubs en karaokebars; bedrijven die het de afgelopen periode enorm zwaar hebben gehad en nog steeds voor grote uitdagingen staan.

Ik maak me met veel plezier hard voor bedrijven in deze sector. Heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen? Neem contact met me op via LR-drinken@khn.nl

Even voorstellen: Marco Oskam
Ledenraadslid
Inhoud

Zes tips om je terras winterklaar te maken

  • Tips en inspiratie voor jouw winterterras
  • Best practices van andere ondernemers

Alcoholvrij, speciaalbier en huisbier als visitekaartje

  • In gesprek met biersommelière  Luisa Schroën, chef-de-cuisine Leon Mazairac, souschef Jent van Cappelle en Jos Eberson
  • Patrick Fidder van Hotel Fidder
  • Inclusief whisky tips en tricks

Dé tips van whisky-expert

  • Ondernemerslessen van Ton Lenting
  • Wet- en regelgeving voor eventlocaties, cafés & clubs
  • Tips voor stijgende bierprijzen
Tips & ondernemerslessen
Alles wat je moet weten over blurring
  • Blurring met alcohol
  • Initiatiefwetsvoorstel

Dit zijn de leukste
e-learnings over dranken

  • Vergroot de kennis van jouw medewerkers over dranken in de horeca
  • De lekkerste duurzame én gezonde drankjes
  • Smaakwater tips
  • De belangrijkste wetten en regels
  • Veelgestelde vragen
  • NIX18

Alcoholvrije alternatieven

  • Alcoholvrije dranken als omzetversterkers
  • Vijf tips om jouw menukaart een boost te geven
  • A match made in heaven
  • Met Omar Waseq - Kaasbar Utrecht
Wijn en kaas
Voldoe jij aan alle wetten en regels?

KHN TIPT

Even voorstellen: Marco Oskam
Ledenraadslid

Elke ondernemer is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen, belangen en verwachtingen. Via onze website, mails en socials ontdek je de laatste ontwikkelingen en trends in de horeca. Maar er is ook veel nieuws en inspiratie vooral interessant voor een specifieke doelgroep. Daarom ontvang je deze sectorspecial. Een online nieuwsbrief gericht op een specifieke groep horecaondernemers, in dit geval in de sector ‘drinken’. Zo vind je in deze sectorspecial bijvoorbeeld de belangrijkste wetten en regels voor de natte horeca, een update over blurring en veel inspiratie voor drankjes met én zonder alcohol. Maar eerst stellen we je graag voor aan Marco Oskam, KHN-ledenraadslid voor bedrijven in de sector drinken.   

Scroll verder

Tips om leeftijd
te checken 
en NIX18
Alcoholpreventie

Mijn naam is Marco Oskam, sinds 2005 eigenaar van café Casablanca aan de Zeedijk in Amsterdam. Een van de oudste jazzclubs van Nederland én tegenwoordig ook een karaokebar. Daarnaast ben ik mede-eigenaar van de Van Eesteren Groep, een inkoopcollectief voor horecaondernemers.

Binnen de Ledenraad behartig ik de belangen van bedrijven die actief zijn in de sector ‘drinken’. Dit zou je natuurlijk over alle KHN-leden kunnen zeggen, maar in dit geval gaat het specifiek om de bedrijven in de natte horeca. Denk aan kroegen, cafés, nachtclubs en karaokebars; bedrijven die het de afgelopen periode enorm zwaar hebben gehad en nog steeds voor grote uitdagingen staan.

Ik maak me met veel plezier hard voor bedrijven in deze sector. Heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen? Neem contact met me op via LR-drinken@khn.nl

Inhoud

KHN Specials

Wat goed dat je onze specials wilt bekijken! Klik op het magazine om deze te openen.
Volledig scherm