Zes tips om je terras winterklaar te maken
- Tips en inspiratie voor jouw winterterras
- Best practices van andere ondernemers


Alcoholvrij, speciaalbier en huisbier als visitekaartje
- In gesprek met biersommelière Luisa Schroën, chef-de-cuisine Leon Mazairac, souschef Jent van Cappelle en Jos Eberson


- Patrick Fidder van Hotel Fidder
- Inclusief whisky tips en tricks

Dé tips van whisky-expert

- Ondernemerslessen van Ton Lenting
- Wet- en regelgeving voor eventlocaties, cafés & clubs
- Tips voor stijgende bierprijzen


- A match made in heaven
- Met Omar Waseq - Kaasbar Utrecht


KHN TIPT
- De lekkerste duurzame én gezonde drankjes
- Smaakwater tips


- Blurring met alcohol
- Initiatiefwetsvoorstel


Dit zijn de leukste
e-learnings over dranken
- Vergroot de kennis van jouw medewerkers over dranken in de horeca


Alcoholvrije alternatieven
- Alcoholvrije dranken als omzetversterkers
- Vijf tips om jouw menukaart een boost te geven


- De belangrijkste wetten en regels
- Veelgestelde vragen
- NIX18


•
Scroll naar beneden

Elke ondernemer is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen, belangen en verwachtingen. Via onze website, mails en socials ontdek je de laatste ontwikkelingen en trends in de horeca. Maar er is ook veel nieuws en inspiratie vooral interessant voor een specifieke doelgroep. Daarom ontvang je deze sectorspecial. Een online nieuwsbrief gericht op een specifieke groep horecaondernemers, in dit geval in de sector ‘drinken’. Zo vind je in deze sectorspecial bijvoorbeeld de belangrijkste wetten en regels voor de natte horeca, een update over blurring en veel inspiratie voor drankjes met én zonder alcohol. Maar eerst stellen we je graag voor aan Marco Oskam, KHN-ledenraadslid voor bedrijven in de sector drinken.
Mijn naam is Marco Oskam, sinds 2005 eigenaar van café Casablanca aan de Zeedijk in Amsterdam. Een van de oudste jazzclubs van Nederland én tegenwoordig ook een karaokebar. Daarnaast ben ik mede-eigenaar van de Van Eesteren Groep, een inkoopcollectief voor horecaondernemers.
Binnen de Ledenraad behartig ik de belangen van bedrijven die actief zijn in de sector ‘drinken’. Dit zou je natuurlijk over alle KHN-leden kunnen zeggen, maar in dit geval gaat het specifiek om de bedrijven in de natte horeca. Denk aan kroegen, cafés, nachtclubs en karaokebars; bedrijven die het de afgelopen periode enorm zwaar hebben gehad en nog steeds voor grote uitdagingen staan.
Ik maak me met veel plezier hard voor bedrijven in deze sector. Heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen? Neem contact met me op via LR-drinken@khn.nl
Ledenraadslid



Zes tips om je terras winterklaar te maken
- Tips en inspiratie voor jouw winterterras
- Best practices van andere ondernemers

Alcoholvrij, speciaalbier en huisbier als visitekaartje
- In gesprek met biersommelière Luisa Schroën, chef-de-cuisine Leon Mazairac, souschef Jent van Cappelle en Jos Eberson

- Patrick Fidder van Hotel Fidder
- Inclusief whisky tips en tricks
Dé tips van whisky-expert

- Ondernemerslessen van Ton Lenting
- Wet- en regelgeving voor eventlocaties, cafés & clubs
- Tips voor stijgende bierprijzen

- Blurring met alcohol
- Initiatiefwetsvoorstel

Dit zijn de leukste
e-learnings over dranken
- Vergroot de kennis van jouw medewerkers over dranken in de horeca

- De lekkerste duurzame én gezonde drankjes
- Smaakwater tips
- De belangrijkste wetten en regels
- Veelgestelde vragen
- NIX18
Alcoholvrije alternatieven
- Alcoholvrije dranken als omzetversterkers
- Vijf tips om jouw menukaart een boost te geven
- A match made in heaven
- Met Omar Waseq - Kaasbar Utrecht
KHN TIPT
Ledenraadslid
Elke ondernemer is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen, belangen en verwachtingen. Via onze website, mails en socials ontdek je de laatste ontwikkelingen en trends in de horeca. Maar er is ook veel nieuws en inspiratie vooral interessant voor een specifieke doelgroep. Daarom ontvang je deze sectorspecial. Een online nieuwsbrief gericht op een specifieke groep horecaondernemers, in dit geval in de sector ‘drinken’. Zo vind je in deze sectorspecial bijvoorbeeld de belangrijkste wetten en regels voor de natte horeca, een update over blurring en veel inspiratie voor drankjes met én zonder alcohol. Maar eerst stellen we je graag voor aan Marco Oskam, KHN-ledenraadslid voor bedrijven in de sector drinken.
•
Scroll verder




te checken





Mijn naam is Marco Oskam, sinds 2005 eigenaar van café Casablanca aan de Zeedijk in Amsterdam. Een van de oudste jazzclubs van Nederland én tegenwoordig ook een karaokebar. Daarnaast ben ik mede-eigenaar van de Van Eesteren Groep, een inkoopcollectief voor horecaondernemers.
Binnen de Ledenraad behartig ik de belangen van bedrijven die actief zijn in de sector ‘drinken’. Dit zou je natuurlijk over alle KHN-leden kunnen zeggen, maar in dit geval gaat het specifiek om de bedrijven in de natte horeca. Denk aan kroegen, cafés, nachtclubs en karaokebars; bedrijven die het de afgelopen periode enorm zwaar hebben gehad en nog steeds voor grote uitdagingen staan.
Ik maak me met veel plezier hard voor bedrijven in deze sector. Heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen? Neem contact met me op via LR-drinken@khn.nl
