KHN Specials

Wat goed dat je onze specials wilt bekijken! Klik op het magazine om deze te openen.

Inhoud

Duurzame en gezonde horeca: betutteling van de gast of een must om te blijven bestaan? KHN kijkt vooruit naar de trends en laat in deze special zien hoe we daar als horeca mee om kunnen gaan.

Scroll naar beneden

De gastvrijheid van rookvrij
Terrasvariant van signature dishes
Zero is the new hero
Groen én comfortabel terras

Alcoholpreventie

Wijziging DHW
NIX18 verhalen
E-learning KHN en ministerie VWS

en NIX18
Tips om leeftijd
te checken 

Less is more, kleinere porties
Groente in de hoofdrol
Water smaakt naar meer

Tips voor een
gezonde menukaart 

Vis zonder verspilling
Het sociale DNA van Stayokay
Pilot waste Tilburg
Energie delen

duurzaam
De
do's
van
Tips om voedselverspilling
terug te dringen 

Robèr Willemsen
Voorzitter Koninklijke Horeca Nederland

Inhoud

Duurzame en gezonde horeca: betutteling van de gast of een must om te blijven bestaan? KHN kijkt vooruit naar de trends en laat in deze special zien hoe we daar als horeca mee om kunnen gaan.

Robèr Willemsen
Voorzitter Koninklijke Horeca Nederland

De gastvrijheid van rookvrij
Terrasvariant van signature dishes
Zero is the new hero
Groen én comfortabel terras

Wijziging DHW
NIX18 verhalen
E-learning KHN en ministerie VWS

Alcoholpreventie
Tips voor een
gezonde menukaart 

Less is more, kleinere porties
Groente in de hoofdrol
Water smaakt naar meer

Vis zonder verspilling
Het sociale DNA van Stayokay
Pilot waste Tilburg
Energie delen

Scroll verder

en NIX18
Tips om leeftijd
te checken 
duurzaam
De
do's
van
Tips om voedselverspilling
terug te dringen